Αιδοιοπλαστική

Η επέμβαση αυτή περιλαμβάνει είτε την αύξηση ή μείωση των χειλέων του αιδοίου, είτε επίσης την μείωση του εύρους του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη και ο σκοπός της είναι να δώσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην περιοχή της κλειτορίδας και του ουρηθρικού σημείου για αποφυγή υπερβολικής διόρθωσης.

Η επέμβαση βοηθάει τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους αλλά και να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Η αισθητικότητα της περιοχής δεν αλλάζει. Η επιστροφή στις δραστηριότητες γίνεται σε μια εβδομάδα ενώ η επάνοδος στη σεξουαλική ζωή σε 4 εβδομάδες.

Πώς γίνεται η επέμβαση

Με τη χρήση ενός ειδικού μηχανήματος laser ή ραδιοκυμάτων, γίνεται αφαίρεση του πλεονάζοντoς ιστού και ανανέωση του παραμένοντα, ακολουθεί συρραφή με πολύ λεπτά ράμματα που απορροφούνται από τον οργανισμό και βοηθάνε στη σύγκλιση του δέρματος. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη. Η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες και γίνεται με γενική ή τοπική αναισθησία.
Η επέμβαση πραγματοποιείται στο οργανωμένο μικροχειρουργείο του Αthens Beverly Hills Medical Group ή σε ειδικά εξοπλισμένη κλινική. Μετά την επέμβαση ο πόνος είναι πολύ ήπιος για τις επόμενες 2-3 ημέρες και αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα.

Τι γίνεται στην περίοδο της ανάρρωσης;

Χρειάζεται να περάσει ικανοποιητικός χρόνος έως ότου φανούν τα αποτελέσματα – όπως άλλωστε σε όλες τις επεμβάσεις. Πρέπει να περιμένετε μια ελαφριά αιμορραγία για τις πρώτες 24 ώρες. Η παραμονή στο κρεβάτι συστήνεται για την πρώτη μέρα. Ανάλογα με το μέγεθος της επέμβασης θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από 2 έως 4 ημέρες. Η αποφυγή της σεξουαλικής επαφής είναι υποχρεωτική όσο διάστημα το συνιστά ο ιατρός. Ο συνήθης χρόνος πλήρους ανάρρωσης είναι 4-6 εβδομάδες. Πρέπει να τονιστεί ότι η ανάπαυση βοηθάει το μέγιστο στην ταχύτερη ανάρρωση. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι μόνιμο.

Πόσο κοστίζει η επέμβαση της αιδιοπλαστικής

Το κόστος της επέμβασης της αιδιοπλαστικής καθορίζεται από τις ανάγκες της ασθενούς και από τη χειρουργική τεχνική που θα ακολουθηθεί. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, εάν δηλαδή χρειάζεται να πραγματοποιηθεί σμίκρυνση του κόλπου, αναμόρφωση και βελτίωση της εμφάνισης των μικρών και των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αλλά και αν χρειάζεται αποκατάσταση των δυσμορφικών ουλών της περιοχής του περινέου. Το τελικό κόστος της επέμβασης της αιδιοπλαστικής καθορίζεται στην ιατρική επίσκεψη, το οποίο καλύπτει όλες τις δαπάνες (εργαστηριακές εξετάσεις, αμοιβές ιατρών, κόστος χειρουργείου, κόστος νοσηλείας, κόστος υλικών, μετεγχειρητική φροντίδα), εκτός από την παράταση της νοσηλείας εάν αυτή επιθυμεί ο/η ασθενής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?