Αισθητική Οδοντιατρική

Η Αισθητική Οδοντιατρική συμπληρώνει ιδανικά τη διαδρομή προς το νέο σας, πιο όμορφο πρόσωπο. Ένα ωραίο χαμόγελο αποτελεί το φυσικό κόσμημα του προσώπου και είναι συνώνυμο της υγείας, της νεότητας και της ποιότητας ζωής. Οι δυνατότητες είναι πρακτικά απεριόριστες για να δημιουργήσουμε σήμερα το χαμόγελο που ικανοποιεί τις αισθητικές σας απαιτήσεις ή να το επαναφέρουμε στην πρότερή του κατάσταση, απαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου. Ο ιατρός σας θα σας βοηθήσει να βρείτε ποια λύση είναι η καλύτερη για εσάς από τις επιλογές που θα σας προτείνει και θα καταλήξετε μαζί σε ένα ακριβές σχέδιο θεραπείας για το οποίο θα γνωρίζετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες πριν από τη θεραπεία.

Περιπτώσεις

Veneers – Όψεις πορσελάνης: Λύση αποκατάστασης όπου, με μικρή παρέμβαση μόνο στο περίπου μισό χιλιοστό [0,6mm] της αδαμαντίνης της πρόσθιας επιφάνειας των δοντιών μπορείτε να απολαμβάνετε το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα στην ορατή πλευρά τους. Προσφέρουν πολύ μεγάλη σταθερότητα στο χρόνο λόγω της μεγάλης αντοχής της πορσελάνης. Από την πρώτη ημέρα της θεραπείας μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Σε λίγες ημέρες το χαμόγελό σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα όπου έχουν αποφασιστεί αλλαγές, όπως μια μόνιμη λευκότερη απόχρωση των δοντιών ή βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους των δοντιών σας. Αφορά τόσο περιπτώσεις μεμονωμένων δοντιών ή ομάδας δοντιών, όσο και γενικότερες αλλαγές που αφορούν όλα τα ορατά δόντια στο χαμόγελό σας.

Bonding – Όψεις Ρητίνης: Παρόμοια αποκατάσταση με τα veneers όπου αντί της πορσελάνης χρησιμοποιείται ρητίνη.

Full Ceramic Crowns – Ολοκεραμικές στεφάνες: Αποκαταστάσεις με τις πιο ολοκληρωμένες αισθητικές δυνατότητες παρέμβασης. Επιλέγονται όταν τα φυσικά δόντια απαιτούν εκτός από την αισθητική τους βελτίωση και ενίσχυση της αντοχής τους ή όταν έχουν προηγούμενες προσθετικές εργασίες που χρειάζονται αντικατάσταση. Συχνά συνδυάζονται με veneers ή άλλους τύπους αποκατάστασης, ανάλογα με την περίπτωση. Ο ιατρός σας είναι αρμόδιος να σας προσδιορίσει ποιοι τύποι αποκατάστασης ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας σχέδιο θεραπείας.

Dental Implants – Οδοντικά Εμφυτεύματα: Τα εμφυτεύματα αποτελούν την πιο κοντινή στο φυσικό, αποκατάσταση δοντιών που δεν υπάρχουν πια. Εξασφαλίζουν λειτουργία και αισθητική υψηλών προδιαγραφών με μια λύση φιλική προς τον οργανισμό και με σύντομο χρόνο αποκατάστασης. Κυρίαρχο πλεονέκτημα των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι η διαφύλαξη των υπαρχόντων φυσικών δοντιών, που δεν τροχίζονται για να στηρίξουν γέφυρες, αλλά και η εξαιρετικά φυσική όψη των δοντιών και των ούλων που αποκαταστάθηκαν με οδοντικά εμφυτεύματα.

Από τι είναι φτιαγμένα τα εμφυτεύματα της αισθητικής οδοντιατρικής

Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, από ειδικό μέταλλο, το τιτάνιο. Δεν είναι απλές «βίδες» όπως πολλοί νομίζουν. Αυτός ο ιδιαίτερος τύπος μετάλλου έχει το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα να είναι βιοσυμβατός με τον οργανισμό και το οστό στο οποίο τοποθετείται.

Eίναι τα οδοντικά εμφυτεύματα κατάλληλα για όλους τους ασθενείς;

Για να βάλουμε ένα εμφύτευμα πρέπει να γίνει σχολαστική μελέτη της κάθε περίπτωσης (δεν είναι όλες οι περιπτώσεις και όλοι οι ασθενείς κατάλληλοι για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων). Οι επιλογές ποικίλλουν. Το είδος του εμφυτεύματος που επιλέγεται για κάποιο ασθενή εξαρτάται από μία αλληλουχία παραγόντων, όπως οι λειτουργικές (μάσηση) και οι αισθητικές (εμφάνιση) ανάγκες κάθε ασθενούς, το διαθέσιμο οστό, η ποιότητα και ο αριθμός των δοντιών που υπάρχουν στο στόμα, η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία του καθενός και ο οικονομικός παράγοντας. Γενικά, κάθε άνθρωπος με οργανισμό αρκετά υγιή ώστε να μπορεί να υποβληθεί σε εξαγωγή δοντιού και κάποια χειρουργική επέμβαση στην περιοχή του στόματος, είναι πιθανόν ικανός να λάβει ένα εμφύτευμα. Μάλιστα η ηλικία, γενικά, δεν παίζει ρόλο. Αν υπάρχουν ορισμένα βαριά και χρόνια συστηματικά νοσήματα, τότε θα πρέπει να γίνεται αναλυτική εκτίμηση της δυνατότητας τοποθέτησής του.

Eίναι τα οδοντικά εμφυτεύματα πάντοτε επιτυχημένα;

Τα σύγχρονα υλικά από τα οποία αποτελούνται τα οδοντικά εμφυτεύματα και οι τεχνικές τοποθέτησής τους έχουν εξελιχτεί τόσο, ώστε τα ποσοστά επιτυχίας να κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αλλά ακόμη και στη σπάνια περίπτωση που ένα εμφύτευμα αποτυγχάνει, αυτό μπορεί συνήθως να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?