Αντιγήρανση χεριών

Εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει ότι αν οι αισθητικές θεραπείες περιορίζονται στην ανανέωση του προσώπου, τότε η διαφορά μεταξύ του αναζωογοvημένου προσώπου και των χεριών θα είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον που τα χέρια μας, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, πέρα από τη διαδικασία γήρανσης, είναι περισσότερο εκτεθειμένα στον ήλιο, στους ρύπους, σε χημικές ουσίες κλπ. Με το πέρασμα του χρόνου, ο λιπώδης ιστός κάτω από την επιδερμίδα των χεριών γίνεται πιο λεπτός, οι φλέβες και οι τένοντες πιο ορατοί, η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της. Στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery ανάλογα με την έκταση και το είδος του προβλήματος, εφαρμόζονται οι εξής δραστικές θεραπείες:

Θεραπεία Radiesse™

Aποτελεί μια νέα ενέσιμη θεραπεία που βοηθά στο γέμισμα των ρυτίδων και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου των χαλαρωμένων και «άδειων» σημείων των χεριών. Πρόκειται για ενέσιμο μαλακό υλικό που περιέχει μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη (ανόργανα μεταλλικά άλατα ασβεστίου) σε γέλη νερού, το οποίο λειτουργεί ως σύστημα στήριξης κάτω από την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού σας κολλαγόνου. Για αυτό και όταν αποδομηθεί το Radiesse από τον οργανισμό, θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο «βοηθώντας» έτσι τη θεραπεία να συνεχίσει τη δράση της σε βάθος χρόνου. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται για αυτούς που έχουν χέρια τα οποία δείχνουν γερασμένα και κουρασμένα, καθώς και χέρια τα οποία διαγράφονται έντονα οι φλέβες. Συχνά τέτοιου είδους πρόβλημα αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, αλλά και οι πιο αδύνατες, καθώς και αυτές που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι τα φυσικά αποτελέσματα της θεραπείας Radiesse™ διατηρούνται ένα χρόνο ή και παραπάνω σε πολλούς ασθενείς. Γι’ αυτό και ολοένα και περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι, την επιλέγουν για να ανανεώσουν τον χαμένο όγκο των χεριών.

Θεραπεία Hydrate™

Η ενυδάτωση των χεριών δεν έχει ηλικία. Σημαντικοί παράγοντες είναι η κατάσταση της ίδιας της επιδερμίδας, αλλά και το κατά πόσο η έκθεση στον ήλιο έχει αφήσει τα σημάδια της σε αυτήν. Το HYDRATE είναι μία εντελώς νέα κατηγορία φυσικού υαλουρονικού οξέως. Πρόκειται για μια κλινικά αποδεδειγμένη αγωγή που αντικαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέως στο δέρμα μας, τα οποία μειώνονται με το πέρασμα των ετών εξασθενίζοντας έτσι την επιδερμίδα, κάνοντάς την να δείχνει με ρυτίδες, τραχειά αίσθηση και χωρίς λάμψη. Το Hydrate εγχέεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας για να βελτιώσει την ενυδάτωση αλλά και να προστατεύσει (λόγω της περιεκτικότητάς του σε 0,9% μαννιτόλη) έναντι στην καθημερινή περιβαλλοντική φθορά που προκαλούν ελεύθερες ρίζες. Έτσι το δέρμα αποκτά μία αναζωογονημένη φυσική λάμψη, ελαστικότητα, χρώμα ροδαλό και νεανικό.
Η μέθοδος Ηydrate για τα χέρια απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες ηλικίας από 38 ετών και πάνω, ενώ εάν η εφαρμογή γίνει στο πρόσωπο τότε αφορά περισσότερο σε γυναίκες από 30 ετών και πάνω.

 

Θεραπεία Radiesse™

Είναι άμεσα ορατό το αποτέλεσμα με τη θεραπεία Radiesse™; Πόσο διαρκεί;
Τo αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί από 12-18 μήνες. Σε μικρότερης ηλικίας ασθενείς, καθώς και σε μη καπνιστές, η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να προσεγγίσει και τα δύο χρόνια.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;
Για τους περισσότερους, μια εφαρμογή είναι αρκετή. Σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο προτείνεται και μια δεύτερη εφαρμογή μετά από 2-3 μήνες.

Που γίνεται η θεραπεία και πως;
H θεραπεία Radiesse™ γίνεται κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery. H εφαρμογή του υλικού γίνεται σε συνδυασμό με τη χρήση τοπικού αναισθητικού, ώστε αν υπάρξει ενόχληση, αυτή να είναι πολύ ήπια. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.

Υπάρχουν παρενέργειες;
Τυχόν παρενέργειες όπως οίδημα, μούδιασμα ή παροδική τοπική ευαισθησία οφείλονται στις ενέσεις για την εφαρμογή του υλικού και όχι στην ίδια τη θεραπεία.

Που αλλού μπορεί να εφαρμοστεί η νέα θεραπεία Radiesse™;
H θεραπεία Radiesse™ εκτός από τα χέρια, δίνει σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση όγκου και την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου.

Θεραπεία Hydrate

Πώς ακριβώς γίνεται η θεραπεία Hydrate;
Όπως κάθε εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην αισθητική ιατρική, έτσι και το Ηydrate είναι μια ενέσιμη διαδικασία. Εγχέεται στην επιδερμίδα με τις λεπτότερες βελόνες που υπάρχουν και προκαλεί ελάχιστη ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι άμεσος και μπορείς να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου την ίδια κιόλας ημέρα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Χρειάζονται από 3 μέχρι 5 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, προκειμένου να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα με διάρκεια.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Από 8 μήνες έως 1 χρόνο, ανάλογα με το βάθος και την έκταση του προβλήματος.

Που αλλού μπορεί να εφαρμοστεί η νέα θεραπεία Hydrate;
Οι περιοχές που έχουν ένδειξη για τη συγκεκριμένη αγωγή εκτός από τα χέρια, είναι επίσης το πρόσωπο, το ντεκολτέ και ο λαιμός.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?