Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης κεφαλής σε άνδρες και γυναίκες, με αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και λευκοκύτταρα και εγχέεται στις περιοχές της κεφαλής που υπάρχει αραίωση. Ο δερματολόγος ιατρός κάνει την αιμοληψία και στη συνέχεια φυγοκεντράρει το αίμα για να διαχωριστούν το πλάσμα από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Στη συνέχεια εμπλουτίζει το πλάσμα με ειδικής επεξεργασίας νουκλεοτίδια και εγχέει το μείγμα στην προβληματική περιοχή με πολύ λεπτή βελόνα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Το πλάσμα αποτελεί το 55% του αίματος και περιέχει τα ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, πρωτεΐνες, διάφορα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ηλεκτρολύτες και συμβάλλει στη διακίνησή τους στο κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού. Δύο από τα συστατικά του πλάσματος που μας ενδιαφέρουν όσον αφορά στην εφαρμογή της αυτόλογης μεσοθεραπείας στην αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, είναι οι κυτονίνες (πρωτεϊνες ανάπτυξης, διαφοροποίησης και ανοσολογικής απάντησης) και οι αυξητικοί παράγοντες (growth factors). Οι αυξητικοί παράγοντες είναι αυτοί που θα αποκαταστήσουν τη βλάβη και δυσλειτουργία των ιστών και θα βοηθήσουν στην αναγεννητική και αναπλαστική δράση τους. Έτσι θα γίνει ένας πολλαπλασιασμός των κυττάρων της προβληματικής περιοχής (τριχόπτωσης).

Οι θύλακες των τριχών που δυσλειτουργούν απενεργοποιούνται με αποτέλεσμα νέα μαλλιά και ενδυνάμωση στα ήδη υπάρχοντα με μεγαλύτερο πάχος και μήκος.

Ο βαθμός της τριχόπτωσης καθώς και η ηλικία καθορίζει τον αριθμό των συνεδριών. Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία τριχωτού της κεφαλής αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα της τριχοφυΐας, είτε είναι γονιδιακά,είτε είναι νευρικής φύσεως ή ακόμη και αν προκύψουν ύστερα από χημειοθεραπεία. Η μέθοδος εφαρμόζεται αποκλειστικά από δερματολόγους εξειδικευμένους στην αυτόλογη μεσοθεραπεία του τριχωτού της κεφαλής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?