Αποτρίχωση Laser

Η αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος. Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και να τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό.

Περιπτώσεις

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση και όχι στην καταγενή ή την τελογενή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η αποτρίχωση με laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπως π.χ. η θυλακίτιδα, ιδιαίτερα συχνή σε γυναίκες στην περιοχή του μπικίνι αλλά και στους άντρες στην περιοχή του γενείου όπου και στις δύο περιπτώσεις το laser αποτελεί τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη, αντιμετώπιση.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας καθώς και το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ τους. Όσο αδυνατίζει η τρίχα τα μεσοδιαστήματα μεγαλώνουν φτάνοντας και τους 2 με 3 μήνες έως ότου εξαφανιστούν τελείως.

Τι είναι η αποτρίχωση με laser;

Η αποτρίχωση με laser είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για τη μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Είναι επικίνδυνη;

Όχι, όταν εφαρμόζεται από εκπαιδευμένα άτομα. Εξάλλου, για παν ενδεχόμενο, πριν από κάθε νέα εφαρμογή γίνεται εξέταση του δέρματος για πιθανά προβλήματα. Έτσι υπάρχει πάντα ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί;

Μια δέσμη laser με συγκεκριμένο μήκος κύματος περνάει πάνω από τις τριχοφόρες περιοχές και προκαλεί μόνιμες βλάβες στους θυλάκους των τριχών μέχρι την καταστροφή τους. Έτσι σταματάει η εμφάνιση των τριχών.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το χρώμα του δέρματος, το χρώμα της τρίχας, η περιοχή της εφαρμογής (π.χ. πρόσωπο, πόδια, μασχάλες, κλπ.), καθώς και η ορμονική κατάσταση του ατόμου, είναι παράγοντες που σχετίζονται με το συνολικό αριθμό των επισκέψεων. Κατά μέσο όρο 6 με 10 συνεδρίες ανά 30 με 40 ημέρες είναι αρκετές.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Ναι, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, επειδή και η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?