Γενειοπλαστική

Το σχήμα των οστών του προσώπου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Για την περιοχή του σαγονιού, ειδικά ενθέματα μπορούν να βοηθήσουν στον καλύτερο σχηματισμό του κάτω μέρους του προσώπου δίνοντας μια συμμετρική και γοητευτική εμφάνιση. Η γενειοπλαστική, όπως ονομάζεται η επέμβαση, γίνεται συνήθως σε συνδυασμό με τη ρινοπλαστική για να γίνουν συμμετρικές οι αναλογίες του προσώπου.Τα ενθέματα για την περιοχή του σαγονιού έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Περιπτώσεις

Είναι φτιαγμένα από στερεά και ημι-στερεά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια με επιτυχία. Παρά τη μεγάλη διαφορά μετά την επέμβαση, το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα φυσιολογικό.

Μάλιστα τις περισσότερες φορές όσοι προχώρησαν στην επέμβαση αυτή δήλωσαν ότι οι γύρω τους έλεγαν ότι δείχνουν πολύ ομορφότεροι χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς το λόγο.

Πόσο κοστίζει η επέμβαση της γενειοπλαστικής

Το κόστος της επέμβασης της γενειοπλαστικής καθορίζεται από τη χειρουργική τεχνική που θα ακολουθηθεί από τον Δρ. Αθανασίου καθώς και από τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Πιο συγκεκριμένα ενδέχεται να χρειαστεί ο/η ασθενής λιποαναρρόφηση στο σημείο αλλά και τοποθέτηση ενθέματος. Το τελικό κόστος της επέμβασης της γενειοπλαστικής καθορίζεται στην ιατρική επίσκεψη, το οποίο καλύπτει όλες τις δαπάνες (εργαστηριακές εξετάσεις, αμοιβές ιατρών, κόστος χειρουργείου, κόστος νοσηλείας, κόστος υλικών, μετεγχειρητική φροντίδα) – εκτός από την παράταση της νοσηλείας εάν αυτή επιθυμεί ο/η ασθενής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?