Θεραπεία Κυτταρίτιδας (Coaxmed CRF)

Το όνομα της θεραπείας κυτταρίτιδας είναι COAXMED CRF (το όνομα του μηχανήματος). To COAXMED CRF είναι η πλέον σύγχρονη συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα εκπομπής στον ίδιο χρόνο ισχυρής ραδιοσυχνότητας (RF) και υπερήχων χαμηλής συχνότητας (CAVITATION).

Περιπτώσεις

Με τη δράση της συσκευής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και κυρίως στο λιπώδη ιστό ενώ ταυτόχρονα με τον υπέρηχο (CAVITATION) δημιουργείται εντός των λιποκυττάρων το φαινόμενο της σπηλαίωσης (μικρές κυψελίδες εντός των λιποκυττάρων) με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους.

Η πρωτοποριακή δράση του COAXMED CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια σειρά από δύσκολα αισθητικά προβλήματα και κυρίως στην κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος αλλά βέβαια και στην χαλάρωση της επιδερμίδας. Διαθέτει 3 κεφαλές εργασίας, δύο για το σώμα και μία για το πρόσωπο – στην τελευταία περίπτωση έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο με τα προγράμματα “lifting” όσο και με το “contouring”. Οι υψηλού επιπέδου αισθητικές και κοσμητολογικές εφαρμογές που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε με το COAXMED CRF στο Athens Beverly Hills, το κατατάσσουν σε ένα από τα ισχυρότερα θεραπευτικά πολυμηχανήματα στον κόσμο. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα και προτείνονται 8-12 συνεδρίες, μία την εβδομάδα. Το κόστος κατά προσέγγιση ανέρχεται από 150 ευρώ τουλάχιστον ανά θεραπεία. Αποτελέσματα και διάρκεια αποτελεσμάτων βλέπει κανείς από τη δεύτερη συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι οριστικό.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?