Δρ. Θεοδώρα Φατσέα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

 

dr-theodora-fatseaΗ Δρ. Θεοδώρα Φατσέα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Bologna στην Ιταλία. Εκτέλεσε μέρος της ειδικότητάς της στο Πανεπιστήμιο Bologna και την ολοκλήρωσε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το 2003 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα “Θηλώδες καρκίνωμα του θυρεοειδούς”.

Εξειδικεύθηκε στην Αμερική (Irvine University) στην ιατρική αισθητική, στις εφαρμογές laser, και στις θεραπείες αντιγήρανσης, όπου συνεργάσθηκε με διακεκριμένους παγκοσμίως δερματολόγους, ένας από τους οποίους είναι ο διεθνούς φήμης Dr. Zein Obagi.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε σε μεγάλα δερματολογικά κέντρα όπου απέκτησε πλούσια εμπειρία στην ιατρική αισθητική προσώπου και σώματος.
Από το 2009 αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Athens Beverly Hills Plastic Surgery, στο Κολωνάκι, αλλά και του επιστημονικού ιατρικού κέντρου Athens Beverly Hills Medical Group, στη Γλυφάδα. Στα κέντρα αυτά, αποτελεί την επιστημονική υπεύθυνη των Δερματολογικών Τμημάτων τους, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δερματολόγους των κέντρων.
Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει παραθέσει αρκετές διαλέξεις πάνω σε θέματα της ειδικότητάς της.

Web Page: www.abh-medicalgroup.com E-mail: fatsea@athens-beverlyhills.com Τηλ: 210 8949090, 6947 520994

Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?