Αθήνα

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών για την ομορφιά και για την υγεία, ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε το χώρο μας! Το Πρότυπο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Δερματολογίας, Athens Beverly Hills Plastic Surgery, μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο Κολωνάκι, μεγαλώνει και μεταφέρεται στην
Μηλιώνη 8, Κολωνάκι, 4ος ορ., Αθήνα.

Με τα ίδια υψηλά standards ποιότητας, δημιουργήθηκε ένα νέος, αρκετά μεγαλύτερος, χώρος για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Στο νέο μας ιατρείο θα έρθετε σε επαφή με το πλέον έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, νέες εξατομικευμένες θεραπείες και νέες χειρουργικές τεχνικές που εξασφαλίζουν το βέλτιστο φυσικό αποτέλεσμα.

«Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με ένα νέο θαυμάσιο, πολυτελές χώρο. Η εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας, μας βοήθησε όχι μόνο να επεκτείνουμε τη δράση μας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη δυναμική του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα» τόνισε ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Πλαστικός Χειρουργός και Διευθύνων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Plastic Surgery.

To Athens Beverly Hills Plastic Surgery βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Μηλιώνη 8, Κολωνάκι, 4ος ορ., Αθήνα. Δέχεται ραντεβού καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 11:00πμ ως τις 21:00μμ. Στο τηλ 210- 7230502 μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες.

Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?