Μαρτυρίες

Αναστασία Μ., 45 ετών

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούσα ότι τα σημάδια του χρόνου γίνονταν όλο και πιο έντονα στο πρόσωπο μου. Οι ρυτίδες στο μέτωπο και οι ρινοπαρειακές γραμμές ήταν πιο έντονες, ενώ υπήρχε μια γενικότερη χαλάρωση του δέρματος και του οβάλ του προσώπου. Η εμφάνισή μου είναι ένα θέμα που με απασχολεί, όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αλλά κυρίως επειδή εγώ θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα ενός face lift. Μετά από μια σχετική έρευνα, κατέληξα στην Athens – Beverly Hills Plastic Surgery προκειμένου να μάθω περισσότερα και να λύσω κάποιες απορίες μου. Ο Δρ Αθανασίου μου εξήγησε από την αρχή την όλη διαδικασία, τι προηγείται και τι έπεται, μου έδειξε άλλα περιστατικά και συζήτησε μαζί μου, κάνοντάς με να νιώσω ασφαλής και σίγουρη για την απόφασή μου. Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση επέστρεψα στον εργασιακό μου χώρο. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσικό και με ικανοποίησε πλήρως, όπως και τα κολακευτικά σχόλια που δέχθηκα από την οικογένειά μου, φίλους και συναδέλφους.

Βασιλική Κ., 36 ετών

Για μένα το στήθος μου είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σώματός μου. Μετά από δύο εγκυμοσύνες όμως, που συνεπάγονται θηλασμούς και αυξομείωση βάρους, το στήθος μου δεν ήταν πλέον στητό και σφριγηλό όπως παλιότερα. Κι αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις, π.χ. το καλοκαίρι στην παραλία, όσο και στις προσωπικές μου στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου η σκέψη για ανόρθωση στήθους, άρχισα όμως να το σκέφτομαι σοβαρά όταν είδα τη διαφορά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα και όπως μου είχε πει, ήταν αποφασισμένη να κάνει κάτι γι’ αυτό. Το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε. Όταν τη ρώτησα σε ποιό γιατρό πήγε, μου μίλησε για την Athens – Beverly Hills Plastic Surgery. Για μένα το καλύτερο εχέγγυο ήταν το ζωντανό παράδειγμα που είχα μπροστά μου και ήταν αρκετό για να προχωρήσω στην ίδια επέμβαση. Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μου, γιατί όχι μόνο το στήθος μου στέκεται και πάλι στο… ύψος του, αλλά και επειδή αυτό βοήθησε σημαντικά την αυτοπεποίθησή μου.

Δήμητρα Α. 39 ετών

Θεωρώ ότι το πρόσωπό μου διατηρείται σε καλή κατάσταση, ωστόσο υπήρχαν κάποια σημάδια που δεν μου άρεσαν, όπως κάποιες λεπτές γραμμές και κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ ένιωθα ότι το δέρμα μου έχει χάσει τη λάμψη του. Είχα διαβάσει για τις μη επεμβατικές μεθόδους που αναζωογονούν το δέρμα και που επιπλέον δεν απαιτούν χρόνο παραμονής στο σπίτι, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να μείνω μακριά από τη δουλειά Στην Athens – Beverly Hills Plastic Surgery με ενημέρωσαν για την ανάπλαση του προσώπου που επιτυγχάνεται με τη χρήση laser και πώς η τεχνολογία συμβάλλει στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Αν και η διαφορά ήταν εμφανής από την πρώτη εφαρμογή, όταν η θεραπεία ολοκληρώθηκε, μετά από 5 συνεδρίες, το δέρμα μου ήταν εμφανώς πιο λείο, νεανικό και αψεγάδιαστο. Κατά τη γνώμη μου αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν ένα ανανεωμένο πρόσωπο, αλλά που για τους δικούς τους λόγους δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση.

Κατερίνα Κ., 37 ετών

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα από σχετικά νεαρή ηλικία ήταν οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Με την πάροδο του χρόνου παρατήρησα ότι άρχισε να αλλάζει και το σχήμα των ματιών μου, το οποίο γινόταν πιο στρογγυλό. Ένιωσα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να βελτιώσω την εμφάνισή μου. Απευθύνθηκα στην Athens – Beverly Hills Plastic Surgery, όπου με ενημέρωσαν ότι η βλεφαροπλαστική είναι η πρώτη επέμβαση ενάντια στη γήρανση που ζητείται από γυναίκες μέσης ηλικίας. Αφού μου εξήγησαν όσα αφορούν στην επέμβαση και μου έδειξαν φωτογραφίες από άλλα περιστατικά, αποφάσισα να προχωρήσω, καθώς ένιωσα σίγουρη για την απόφασή μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη καθώς το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσικό και επιπλέον γιατί ήταν εξίσου καλά τα σχόλια που άκουσα από τους δικούς μου ανθρώπους.

Αγγελική Π., 28 ετών

Παρόλο που δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με το βάρος μου, ανήκα στην κατηγορία των γυναικών με «ψωμάκια». Κάτι που μου δημιουργούσε πρόβλημα όχι μόνο στην εμφάνισή μου, αλλά και ψυχολογικό. Ήξερα ότι η λιποαναρρόφηση ήταν η μόνη λύση για την περίπτωσή μου. Είχα όμως ενδοιασμούς, καθώς είχα διαβάσει ότι η αφαίρεση μεγάλης ποσότητας λιπώδους ιστού, προκαλεί χαλάρωση και «κύματα» σε αυτά τα σημεία. Ωστόσο, συνεχίζοντας την έρευνά μου, διάβασα στο site της Athens – Beverly Hills Plastic Surgery για τη μέθοδο που εφαρμόζει ο κ. Αθανασίου. Μετά από συζητήσεις που έκανα με τον γιατρό πήρα την απόφαση να προχωρήσω στη λιποαναρρόφηση, και πραγματικά είναι πολύ χαρούμενη για την απόφαση αυτή και το αποτέλεσμα, που άλλαξε την εμφάνισή μου και χωρίς υπερβολή, τη ζωή μου.

Ελένη Μ., 42 ετών

Κοιτάζοντας το πρόσωπό μου στον καθρέφτη, έβλεπα να γίνονται όλο και πιο έντονα τα σημάδια του χρόνου, κυρίως οι ρινοπαρειακές ρυτίδες και αυτές στο μέτωπο και το μεσόφρυο. Ήθελα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Είχα διαβάσει ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που υπάρχει σε όλους τους ζώντες οργανισμούς και ότι είναι απόλυτα ασφαλές. Βλέποντας το πολύ ωραίο αποτέλεσμα σε μια συνάδελφο που έκανε ενέσεις υαλουρονικού, αποφάσισα ότι ήρθε και η δική μου σειρά. Εκείνη μου σύστησε τον κ. Αθανασίου. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή μου στην Athens – Beverly Hills Plastic Surgery, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από την προσέγγιση και την εξυπηρέτηση του προσωπικού, όσο βέβαια και από τα αποτελέσματα της θεραπείας. Πλέον αισθάνομαι το χώρο πολύ οικείο και το προσωπικό σαν φίλους, που με φροντίζουν και είναι πάντα δίπλα μου για οποιαδήποτε συμβουλή ή θεραπεία.

Νάνσυ, 27 ετών

Η απόφαση για την επέμβαση ρινοπλαστικής ήταν απόφαση ζωής για την οποία δεν μετάνιωσα σίγουρα !!! Η γνώση σε συνδυασμό με επιστημονική κατάρτιση του κου Αθανασίου συνετέλεσε στην επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος που θα μπορούσα να φανταστώ: μία ιδανική μύτη που θα ταίριαζε τέλεια στο πρόσωπό μου!! Η μετεγχειρητική φροντίδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άψογη .Τόσο το προσωπικό που απαρτίζει το κέντρο πλαστικής χειρουργικής ΑΒΗ ,όσο και ο χώρος είναι αντιπροσωπευτικά της ομορφιάς και της ευεξίας. Ευχαριστώ πολύ το γιατρό που βοήθησε πολύ στο να αλλάξει η ψυχολογία μου και η ζωή μου ολόκληρη.

Ειρήνη, 26 ετών

Όταν μπήκα στην διαδικασία για πλαστική στήθους ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν ήξερα το αποτέλεσμα. Όταν τελικά έγινε η επέμβαση άλλαξε η ζωή μου , γιατί είχα ένα στήθος απόλυτα φυσικό, που δεν φαίνεται ότι έχει σιλικόνη. Συγχαρητήρια στον κ. Αθανασίου!».

Λεμονιά, 57 ετών

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση του προσωπικού του ιατρείου και της κλινικής . Όλοι τους ήταν φιλικοί και μου συμπαραστάθηκαν πολύ στην εμπειρία της χειρουργικής επέμβασης. Το ιατρείο τέλειο!…Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της επέμβασης!… Γιατρέ είσαι μεγάλος καλλιτέχνης!…Γεια στα χέρια σου τα μαγικά…! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!! Χίλια ευχαριστώ και στην συμπαθέστατη αναισθησιολόγο…!» .

Rosita

Dr. A
I wanted to express my gratitude for the surgery on my eyelids. Even though you only promised 60 percent improvement, I actually feel I got 100 percent and for that I thank you. All the swelling is going down and the eyes no longer hurt. When I am completely healed in a couple of months, I will send you a picture. As far as my neck is concerned, well, I will just have to wait until next summer to see If I can handle your big needles again. That plus the cost of course. With thanks.

 

Εάν θελήσετε να γράψετε και εσείς τη δική σας εμπειρία από την κλινική μας, ή αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους παραπάνω κυρίους ή κυρίες, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?