07 Οκτ Ευχαριστήρια επιστολή Eκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη για την αρωγή του Athens Beverly Hills στο θεσμό των υποτροφιών του, 12.12.12

bazaar-ziridi

 

Σπάτα, 12 Δεκεμβρίου 2012

Προς Athens Beverly Hills

Θα θέλαμε εκ μέρους όλων των μαθητών και των συνεργατών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική σας προσφορά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που διοργάνωσαν οι μαθητές του σχολείου μας την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012.

Η αρωγή σας ήταν πολύτιμη, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό για την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών, ώστε να στηρίξει οικονομικά παιδιά που ανήκουν σε χαμηλές οικονομικές ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Παιδιά που στερούνται ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους, όπως τη δυνατότητα να φοιτήσουν σ’ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ακόμη μια φορά για την πολύτιμη συνεισφορά σας σε αυτή μας την προσπάθεια, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα πορευόμαστε μαζί προς ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του κόσμου. Με αφορμή αυτή μας την επικοινωνία ευχόμαστε οι χριστουγεννιάτικες μέρες που ακολουθούν και ο ερχομός της Νέας Χρονιάς να φέρουν υγεία και ευτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση,

Τατιάνα Γκούσκου
Διευθύντρια Νηπιαγωγείου
Kinder@ziridis.gr
Τηλ. 210 66856260
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?