Ο Δρ. Αθανασίου στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

17 Ιούν Ο Δρ. Αθανασίου στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

web-banner_960X340_deadlinesΔιακεκριμένοι πλαστικοί χειρουργοί από όλο τον κόσμο ανάμεσα στους οποίους και ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου συμμετείχαν στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το οποίο διεξήχθη στη Μύκονο από τις 2-4 Ιουνίου 2016 υπό την αιγίδα του ISAPS.

Στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ο Δρ. Αθανασίου προέδρευσε σε δύο Workshops, με ομιλίες από διεθνώς αναγνωρισμένους πλαστικούς χειρουργούς, καθώς επίσης έκανε και δύο ομιλίες.

Το πρώτο workshop στο οποίο προέδρευσε έφερε τον τίτλο «Abdominoplasty & Body Contouring» και ενώ το δεύτερο«Oral Presentations – Session 1».

Poster Design_5Παράλληλα η συμβολή του στο παγκόσμιο συνέδριο ήταν καταλυτική, καθώς μέσα από τις δύο διαλέξεις του, που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα των ομιλιών του συνεδρίου, προσέφερε πολύτιμες γνώσεις και τεχνικές στους συμμετέχοντες του Συνεδρίου. Στην πρώτη του ομιλία με τίτλο «Triple point smas and platysma ancoring technique during face andneck lift procedures» παρουσίασε νέες τεχνικές στο lifting προσώπου και λαιμού.

Ένα από τα Ηighlights του Συνεδρίου αποτέλεσε η δεύτερη ομιλία του με τίτλο «4D Vaser hi-def lipo A journey from the past to the future», κατά την οποία ο Δρ. Αθανασίου παρουσίασε την εξέλιξη της 4D λιπογλυπτικής, καθώς και τις νεότερες τεχνικές της επαναστατικής μεθόδου.0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?