Σύνθετη αυξητική στήθους

Η Σύνθετη Αυξητική Στήθους αποτελεί μια καινούρια μέθοδο που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στις επεμβάσεις αυτού του είδους λόγω του ότι συνδυάζει ενθέματα σιλικόνης και αυτομόσχευμα λίπους. Μέχρι τώρα η κλασική αυξητική μαστού γινόταν με ενθέματα (στρογγυλά ή ανατομικά) για την επίτευξη του επιθυμητού όγκου και ήταν αρκετά δημοφιλής στις γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η διαδικασία γίνεται επίσης και με τη χρήση αυτόλογου λίπους (από το ίδιο το σώμα της γυναίκας), αν και εφόσον πάντα υπάρχει επαρκής ποσότητα γι’ αυτόν το σκοπό.

Οι νέες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική άνοιξαν το δρόμο για τη λεγόμενη Σύνθετη Αυξητική, που αξιοποιεί τις δυνατότητες και των δύο παραπάνω τεχνικών (ενθέματα σιλικόνης και χρήση αυτόλογου λίπους). Συγκεκριμένα συνδυάζει τα εξής πλεονεκτήματα: προβολή των εμφυτευμάτων στήθους και φυσική αίσθηση χάρη στο υπερκείμενο λίπος. Έτσι το αποτέλεσμα είναι άρτιο από κάθε άποψη (σχήμα και υφή). Το λίπος λαμβάνεται από σημεία του σώματος όπου υπάρχει περίσσεια με ειδική τεχνική λιποαναρρόφησης. Οι περιοχές από τις όποιες μπορούμε να το πάρουμε είναι οι εξής: κοιλιά, μηροί, γλουτοί. Ακολουθεί προσεκτική επεξεργασία και φυγοκέντριση, ώστε να αποβληθούν όλα τα αιμοφόρα και υγρά λιπαρά στοιχεία του. Το καθαρό πια στερεό λίπος χρησιμοποιείται ως μόσχευμα και τοποθετείται γύρω από το ένθεμα σιλικόνης ή και πάνω σε αυτό. Το μεταμοσχευμένο λίπος δίνει όγκο και στον υποδόριο χώρο του μαστού.

Με την εφαρμογή των ενθεμάτων σιλικόνης δημιουργείται διάταση του δέρματος στο στήθος. Έτσι το λίπος επανατοποθετείται με μεγαλύτερη ευκολία εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Με την εμφύτευσή του πάνω και γύρω από τα ενθέματα σιλικόνης δεν γίνονται ορατά τα όρια των ενθεμάτων σε εξαιρετικά λεπτό δέρμα ή πολύ αδύνατα σώματα.

Την ποσότητα λίπους την καθορίζει ο πλαστικός χειρουργός ώστε να γίνει γρήγορα η ενσωμάτωσή του (αιμάτωσή του). Όταν η ποσότητα είναι σωστή, ο υπερκείμενος όγκος βρίσκεται σε αρμονία με τα εμφυτεύματα και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Διαβάστε επίσης για την αυξητική στήθους

Με τη Σύνθετη Αυξητική Στήθους παρέχεται διπλό όφελος σε κάθε ενδιαφερόμενη στον ίδιο χειρουργικό χρόνο: αυτό της αυξητικής στήθους και εκείνο της λιποαναρρόφησης.

H χρήση της νέας τεχνικής είναι αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη, ενώ εδώ και έξι μήνες εφαρμόζεται και στην Ελλάδα από το δρα Αθανασίου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?