Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου τ ων ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο προσδίδει ελαστικότητα και σφριγιλότητα στους ιστούς.Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ με την πάροδο του χρόνου αποδομείται και έτσι δημιουργούνται προβλήματα ενυδάτωσης και «σπασίματος» του δέρματος.

Περιπτώσεις

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται στα εργαστήρια με τους πλέον ασφαλείς τρόπους και υποβάλλεται σε τροποποιήσεις για να αυξηθεί η διάρκειά του, ο όγκος που προσδίδει καθώς και ο χρόνος αποδόμησής του. Διατίθεται σε διάφορες

πυκνότητες ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των ρυτίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση:

 • Των ρινοπαρειακών πτυχών
 • Των ρυτίδων της γωνίας του στόματος
 • Τον τονισμό του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών
 • Των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου, αλλά και για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου προσδίδοντας όγκο στα σημεία του προσώπου που έχει μειωθεί.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις συνηθισμένες δραστηριότητές της αμέσως μετά τη θεραπεία. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να ακολουθήσουν μερικές αντιδράσεις όπως οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες ή καλυπτονται με make-up. Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να γίνει εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και ακόμη πιο ορατό σε 2 ή 3 ημέρες αργότερα.

Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό, πράγμα το οποίο εγγυάται ότι μετά την απορρόφησή του από τον οργανισμό, μπορεί να επαναληφθεί η θεραπεία διατηρώντας έτσι τα οφέλη που αποκτήθηκαν κατά την πρώτη θεραπεία με ασφαλή και βελτιωμένα αποτελέσματα.

Τι ακριβώς είναι το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε φυσική μορφή στο σώμα μας, παρέχει ενυδάτωση και προσθέτει όγκο στο δέρμα μας. Το φυσικό υαλουρονικό οξύ διασπάται από τον οργανισμό μας σε δύο ημέρες. Χρησιμοποιείται από ιατρούς πάντα, σε αισθητικές αγωγές, για εγχύσεις στις αρθρώσεις και στην οφθαλμοχειρουργική.

Πόσο διαρκεί η αγωγή

Η κάθε συνεδρία διαρκεί το πολύ 15 λεπτά. Θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε το χρόνο που απαιτείται για τη συμβουλευτική διαδικασία με τον ιατρό σας πριν την αγωγή.

Πονάει η εφαρμογή του;

Τα νεότερα προϊόντα είναι πιο απαλά και περιέχουν τοπικό αναισθητικό ώστε η έγχυση είναι ακόμη πιο εύκολη και ανώδυνη.

Θα παρατηρήσω διαφορά άμεσα

Ναι, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άμεσο. Χρειάζονται 2-3 ημέρες για να απλωθεί και να στρώσει το φάρμακο και να τελειοποιηθεί η εικόνα αλλά αυτή που βλέπουμε άμεσα είναι στο 90% της τελικής.

Θα χρειαστεί να πάρω άδεια από την εργασία μου;

Φυσικά και ΟΧΙ. Μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε τη συνεδρία κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας γεύματος και αμέσως μετά να επιστρέψετε στην εργασία σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (required)

EMAIL (required)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (required)

ΘΕΜΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

 
Συνδυάστε με... Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική
Συνδυάστε με... Ανόρθωση
Γλουτών
0
Connecting
Please wait...
Send a message

Ρωτήστε μας:

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Questions? We're here. Send us a message!

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?